Styrningsteknik

 Hos oss hittar du allt ifrån enkla närvarostyrningar till mer komplexa styrningar med dagsljuskompensering eller akustiska sensorer för vinds- och källarförråd där den visuella kontakten med sensorn riskerar att blockeras.

NÄRVAROSTYRNING

Steinel Rörelsevakt SensIQ EvoVi jobbar med kända fabrikat när det gäller de styrningar vi föreslår i våra åtgärder. Några av våra leverantörer är ABB, Steinel, Schneider Electric, Coala, Esylux, Eljo, Elko med flera.

SKYMNINGSRELÄER

Skymningsrelä TLR- programmerbart med nattsänkningVi jobbar även med skymningsreläer som finns i olika utföranden, från enkla till mer avancerade med programmerbar timer för nattsläckning med mera..

DIMRING AV VÄGBELYSNING

LED-Armatur Eliott för gatubelysningVi har även system för dimring av gatubelysning både för befintlig anläggning och för nyinstallation.

Genom att sänka spänningen, detta gör att effekten sänks med 30%, det mänskliga ögat uppfattar ingen ljusförsämring vid detta förfarande. I dagsläget finns även smarta armaturer med inbyggd klocka och steglös dimring, t.om. med fjärrkontroll.

0 kommentarer på “Styrningsteknik
1 Pings/Trackbacks för ”Styrningsteknik”