Hur vi arbetar

 Vi inventerar och analyserar er anläggning, vi tar fram åtgärdsförslag, besparingskalkyl och LCC analys för investeringen. Beroende på era behov försöker vi gemensamt att finna rätt lösning för Er, det kan vara gatubelysning, parkbelysning, ljussättning av lokaler, fasadbelysning eller för att ge ökad trygghet på offentliga platser. Detta sker vanligen genom byten till nya energisnålare armaturer, eller ljuskällor samt installation av smart närvarostyrning.

Innan ni gör investeringen, är det ofta en bra idé att provmontera en del av den föreslagna åtgärden, då kan ni få en uppfattning om att ni gjort ett klokt val, och samtidigt se i er egen miljö att belysningen motsvarar det utlovade. Vi samarbetar med lokala elinstallatörer på ett stort antal platser runt om i landet.

 

Vi kommer aldrig att föreslå en lösning till någon av våra kunder där underlaget visar att besparingen blir tveksam. Om energibesparingen är tillräckligt hög för att ge en lönsam investering, lämnar vi naturligtvis gärna en offert på en prisvärd lösning till Er.

Ingen fastighet är den andra lik, alla fastigheter är unika. Att man ska få samma besparing överallt är nästintill omöjligt.