Det är skönt att ha kunder som verkligen bryr sig!

Flera Bostadsrättsföreningar har hört av sig och berättat för oss hur de efter att ha installerat vår vattenbesparing, känt att de verkligen gjort en insats både för miljön och den vattenbrist som hotat att torrlägga delar av Sverige under våren och sommaren.

Det är inspirerande att sälja vattenbesparing idag säger Håkan Gustafsson från Norrköping. Han förklarar, Förut fick vi ofta lite gliringar från tilltänkta kunder som -Blir vi blöta i håret? Kan vi skölja ur schampot ur håret?? I dagsläget är det inget sånt längre, nu är det mer frågor om miljön och hur fort man kan komma igång med sin vattenbesparing. Många av våra kunder är oroliga för det här och vill göra en insats mot vattenbrist.

En kund till oss i en större Brf sa detta tänkvärda:

Genom att installera vattenbesparing i sin fastighet bidrar man inte bara till vattenbesparing lokalt i sitt hus, det gör även att andra som inte fått tillräckligt med vatten nu helt plötsligt får bättre tillgång, det blir en besparing med effekter även på ett större plan än man kanske tänkt från början, eller ens var medveten om.

Det känns ju onekligen lite overkligt med vattenbrist i Sverige? För vi har ju i alla tider matats med att vi inte KAN få det på grund av geologiska förhållande (som tydligen är unika för oss). Det som skulle kunna hota vår vattenförsörjning var att vi förstörde vårt vatten genom dumpning av kemikalier, granater eller annan miljöförstöring. 

Vi vill uppmana alla att installera vattenbesparing i sin fastighet, inte bara för att sparar vatten och pengar till er själva utan även som en solidarisk gärning!

Spara vatten med Energypartner nu!

Admin / Energypartner.