När varje droppe räknas!

Vi jobbar med ett av marknadens bredaste sortiment när det gäller vattenbesparing.

Vi har konstantventiler i flera prisklasser, sparhandtag till duschar, snålspolande duschslangar, samt skiljeväggar och vattenreducering (ecobag) till wc-stolar. Vi har egna installatörer på flera platser runt om i Sverige.

Ecosaver_samling

Demofilmer, som visar  flödesmätning och montering av ECO-Saver konstantventil

Monteringsvideo  Flödesmätningsvideo

Gemensamt för alla lösningar som inte har med wc-stolar att göra är att alla är utrustade med konstantventiler. Dessa ska inte förväxlas med de betydligt mindre noggranna stryp-ventiler som saluförs. 

Öka din avkastning på ditt fastighetsbestånd samtidigt som ni minskar på slöseriet med våra gemensamma resurser och naturens tillgångar.

Vår ventil ger samma besparing i hela fastigheten, på varje våningsplan. Därför är en lösning från Energypartner lätt att följa upp då den är oberoende av stamtrycket (1-10bar). Dessutom blir upplevelsen av installationen lika för de boende i fastigheten.

Vattenbesparing är en åtgärd som föreskrivs av energiexperter och energirådgivare. Ta en titt på er energideklaration, ni kommer säkert finna att vattenbesparande åtgärder har föreslagits, och det är inte konstigt då det är en av de mest lönsamma energibesparingar man kan göra i en fastighet, det är en enkel och billig åtgärd som man snabbt kan räkna hem.

Väldigt många av våra kunder idag hade inte ens tänkt på att göra detta, man hade helt enkelt förbisett åtgärden eftersom den var för enkel.

Många kunder hade istället tittat på större system där övervakning och mätning var det primära.

ECO-Saver spar vatten och pengar helt oberoende av yttre styrning, du behöver inte någon dator eller smartphone! ”- Installera den och glöm bort den” som en kund sa!

Ladda gärna ner vår nya broschyr

När varje droppe räknas, kan du räkna med ENERGYpartner